Transportband


Transportband med rullar för jord och grus till ett bra pris.

Vi är generalagent för Etramo transportband i Sverige. Dessa transportband är av högsta kvalité och galvaniserade för extra bra korrosionsskydd då huvudsakliga användandet uteslutande är utomhus. Själva konstruktionen är rejäl och alla transportband är utrustade med rullar, från Interroll, på undersidan av gummi mattan som möjliggör smidig drift med låg friktion för olika material såsom grus, sten jord, ved, flis, kompost och spannmål. Som standard finns uttag på transportbanden att man kan koppla dem i serie, med en start och stopp, dock behöver man en anslutningskabel denna köpes separat.

Transportbanden finns i fyra olika längder vilket är : 2,0 m, 3,0 m, 4,5 m,och 6,0 m.

Anpassade transportband för olika verksamheter.

Transportörerna har designats och byggts av exklusivt för uthyrningsindustrin och byggsektorn, men dem har även stor potential för olika industri ändamål.  Man har lyssnat på sina kunder och tagit i beaktande kundernas behov och synpunkter vilket har resulterat i transportbandet som det är idag. Med en Etramo transportör så får man ett transportband som har hållbarhet, servicevänlighet ,trygg och riktigt förmånliga garantier. Vi tillhandahåller all eftermarknadsservice och kan leverera reservdelar inom 24 timmar i fall olyckan har varit framme.

Priser står i respektive produkt. Intresserad av att veta mer ? Tveka ej att maila eller ringa för mer information!Här nedanför finner du mer information. Klicka på respektive produkt för mer information.

Produktjämförelse (0)


Transportband 2 meter

Transportband 2 meter

Transportband på 2 meter byggd på galvaniserad stålram Transportband på 2 meters längd, till ett bra..

Transportband 3 m

Transportband 3 m

Etramo Transportband 3 meterTransportband på 3 meters längd med kullagrade stödrullar på både ovan o..

Transportband 4,5 m

Transportband 4,5 m

Etramo Transportband 4,5 meterDetta är vårt näst längsta transportband på 4,5 meter, med kullag..

Transportband 6 m

Transportband 6 m

Etramo Transportband 6 meterVårt längsta transportband på 6 meter fullmatat med kullagrade stöd..

Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)