Välkommen till Multiscreen - en värld av sorteringsverk och transportband.

Här hos oss finns ett stort urval av olika mindre sorteringsverk lämpade för mindre och lite större gräv och lastmaskiner. Vårt sortiment av sorteringsverk omfattar såväl skaksiktar som trumsikt.  Vår målsättning är att leverera rätt sorteringsverk till rätt behov och att det ger dig som kund den bästa avkastningen och framförallt en fungerande lösning med minimalt underhåll, låga driftkostnader, enkla byten av siktdukar för olika fraktioner. Genom ett stort kontaktnät i Europa kan vi erbjuda de bästa sorteringsverken i kompakt storleken som finns på marknaden, och vi säljer alltid och med fabriksgarantier

 

Om du söker ett  mobilt sorteringsverk så är våra småsorteringsverk smidiga och enkla att transportera, de ryms på det flesta bilsläp och vikten ligger inom gränserna för vad många bilsläp får lasta, dessutom så behövs oftast inget mer än 380 V 16A, och dem går att driva medportabla elverk ifall ström ej finns på arbetsplatsen.


Utöver sorteringsverk så säljer vi också transportband i olika längder. Transportbanden är gjorda av metall som är galvaniserad så de tål verkligen att stå ute. Då många av våra kunder genom åren frågat om just denna produkt så är vi nu glada att vi hittat transportband som motsvarar de krav som man bör kunna ställa på ett transportband som skal fungera ihop med något av våra sorteringsverk, likväl som att fungera i någon annan applikation. Läs mer om transportbanden här.


Kvalité i alla led.

Alla våra produkter tillverkas i Europa av kvalitetsmedvetna företag som alltid gör sitt yttersta för leverera den bästa prestanda till dig som kund, oavsett om du väljer det minsta lilla sorteringsverket eller något av våra största siktverk. Alla våra produkter har en enkel och genomtänkt design som är mycket robust i sin konstruktion som har resulterat i en extremt extremt hög prestanda, och en enkel hantering viddrift. 

Vi på Multiscreen levererar alltid en driftklarlösning som har kort uppställningstid, bra prestanda och som ger dig en bra avkastning. Väl uppställd så levererar sorteringsverken med att sortera matjord, flis, grus, byggavfall, sten, torv, kompost med mera. Det är av många aspekter intressant att kunna sortera i egenregi, dels ur miljöskäl att eliminera transporter med lastbil och dels ut ekonomiska skäl då det finns en konkurrensfördel att kunna utföra denna tjänsten i egen regi.

Hos oss på Multiscreen får du en lösning som fungerar direkt och där du kan fokusera på att sortera dina schaktmassor istället för att du själv skall bygga sorteringsverk och lägga tid på att skruva.

Utvalda produkter

MS BIG Sorteringsverk

MS BIG Sorteringsverk

Ett sorteringsverk i helt ny tappningNya modellen av BIG gjorde premiär 2019. Detta är en vidare utv..

MS Micro Plus - 2020

MS Micro Plus - 2020

Micro Plus en nyhet från 2020 och en vidare utveckling ifrån tidigare modell. Det som skiljer dem åt..

Elverk Grizzli 7000H med hjulsats och 22l tank

Elverk Grizzli 7000H med hjulsats och 22l tank

Bensindrivet elverk Grizzli 7000med Honda GX390 motor.Denna produkt är extra utrustad med en hjulsat..

MS Nano

MS Nano

Nano är ett riktigt mini sorteringsverk.MS Nano är den senaste modellen av våra mindre skak sorterin..