Micro Plus ett mobilt sorteringsverk.

Micro Plus en nyhet från 2020 och en vidare utveckling ifrån tidigare modell. Det som skiljer dem åt är storleken dels bredare och högre samt en större siktyta. Nya Micro plus är lämplig att använda ihop med en maximal skopbredd upp till 220cm, vilket gör att de funkar ihop med e flesta lite större kompakt lastmaskinerna som idag finns ut på marknaden. Precis som med våra andra sorteringsverk så går det också alldeles utmärkt att flytta Micro Plus på vanliga bilsläp då både dimensionerna och vikten är inom toleranserna.

Micro Plus är liksom övriga siktverk i vår portfolio, robust konstruerad och genomtänkt ned på detaljnivå.

Har du en siktskopa eller gallerskopa kan du utan problem göra detta med en minigrävare och framgångsrikt sortera fram de olika fraktioner du vil producera.

Alla våra sorteringsverk går alldeles utmärkt att mata med antingen lastmaskin eller grävmaskin. Dessutom fungerar det ypperligt att mata dem med antingen en skitskopa eller en gallerskopa. Vi har även idag kunder som använder krosskopa att mata sorteringsverket med.  På så vis blir utvinningen av massorna mer exakt i antal rena sorterade fraktioner.


Transportmått / Dimensioner:

Bredd: 2400m

Höjd:  2300mm

Längd :1470mm

Vikt :  850 kg

CE- märkt


Varför välja detta sorteringsverket ?

Micro Plus ha en enkel och robust konstruktion, en enkel logistik och transport runt omkring, och minimala krav på service, och dessutom  låga arbetskostnader, en hög uteffekt, och enkelt bytbara siktdukar, det är alla de främsta och viktigaste fördelarna som man inte bör bortse ifrån i och med att dem är ganska så viktiga.

Kostnaderna för lagring av material växer ständigt och de förväntas växa stadigt ytterligare. Med våra sorteringsverk kan du spara redan idag på dessa kostnader och minska dem med tiotals procent omedelbart. På så sätt får du ett övertag mot dina konkurrenter. Vårt unika koncept och enastående produktions kvalitet garanterar dig en snabb avkastning på din investering

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

MS Micro Plus - 2020

  • Artikelnummer: 20201
  • Tillgänglighet: Pre-Order